Polona je po izobrazbi diplomirana sociologinja in zgodovinarka. Trenutno je študentka magistrskega študija, absolventka pedagoškega dvopredmetnega programa zgodovine in sociologije. Je ljubiteljica znanstvenofantastičnih ter fantazijskih knjig, tv serij ter filmov. Prav tako obožuje anime, japonske risane filme ali serije. Obožuje dobre koncerte ter poletne glasbene festivale. Vedno je na lovu za dobrimi vinilnimi ploščami (vinilkami).

Piše v angleščini ter tudi slovenščini. Običajno se poslužuje slovenščine, ko gre za izdelke, ki jih je prejela v test s strani slovenskega podjetja ali pa posrednikov.

Zakaj piše blog? Blog je ustvarila avgusta 2012, ko je iskala način kako bi predstavila unikatni nakit, ki ga je takrat še veliko izdelovala. Ustvarila si je Facebook stran, ampak je hkrati želela še nekaj več. Tako je dobila idejo, da ustvari blog. Kmalu so sledile objave kozmetičnega tipa in blog je danes predvsem lepotni, se pa najdejo tudi objave ki so malo bolj “lifestyle” obarvane.

Danes piše blog, ker je ta postal del nje in ji predstavlja neko sprostitev ter način izražanja. Rada preizkuša in ocenjuje različne kozmetične izdelke, namen objav pa je, da morda potencialnemu iskalcu določenega izdelka ali kupcu pomaga, da lažje izbere za njega/njo najbolj idealen izdelek. Njena šibka točka so šminke ter vsi izdelki za ustnice, seveda ne smemo pozabiti tudi na senčila za veke!

LINK: http://uniqapoly.blogspot.si/
JEZIK: angleščina (občasno slovenščina)
USTVARJEN: 18.08.2012
STATUS: aktiven blog

Polona Kaplar Uniqapoly

Caudalie Vinosource matirni fluid, Uniqapoly

L'Occitane Verveine body spray, Uniqapoly

Melvita Lor bio izjemno zlato olje, Uniqapoly

Pink spring, Uniqapoly

Aprilski favoriti 2016, Uniqapoly