Spoznajte Sindi, 24, diplomirano univerzitetno slovenistko ter anglistko, ki trenutno opravlja tudi NPK za poklic vizažistke. Njen materni jezik je madžarščina, krvna skupina pa pisanje. Ker je že vse življenje povezana z jeziki in literaturo, je komaj čakala, da začne tudi sama ustvarjati in ko je prvič slišala za besedo “blog” ji ni dalo miru in se se odločila, da tudi sama postane del blogerske skupnosti. Seveda ni vedela, da obstajajo lepotni in lifestyle blogi, ampak je mislila, da so to nekakšni online dnevniki za zapisovanje svojih misli.

Lahko si predstavljate presenečenje, ko je odkrila “njen” prvi beauty blog! Očarana je bila nad fotografijami in tekstom in v tistem trenutku je dobila povsem novo inspiracijo za lastno ustvarjanje, saj je nenehno želela s svetom deliti njene uspešne ali manj uspešne nakupe, nova ličila, lepotne rituale, modne zgodbe, nasvete o športu in prehrani, vzpone in padce v življenju, praktične nasvete, kuharije in še marsikaj. Vse to je strnila v svoj lifestyle blog, Sindiana Jones.

Njen blog je razmeroma mlad in v razvoju; kmalu bo praznoval svoj prvi rojstni dan, čeprav ga je ustvarila leto ali dve prej. Veliko časa je porabila (beri: vzela si je več kot leto dni premora od prvih objav) zaradi “sekiranja”, da ni tako kot ostale punce (in vedno bolj tudi fantje), ki imajo jasno izrazito rdečo nit bloga in so usmerjene ali samo v modo, ali samo v beauty ali pa so v nulo osvojile “food-art”; njen blog pa je bil in še vedno je – kaos. Nato je ugotovila, da njen blog pravzaprav dobro reprezentira njeno življenje, ki pa je v veliki meri kaotično, saj jo njeni interesi vodijo na različne konce in to na dnevni bazi. Tukaj lahko zaključi, da je rdeča nit lifestyle bloga Sindiana Jones kar ‘urejen kaos’.

Tu boste, kot že rečeno, našli lepotne in modne nasvete, se spustili s Sindi v vode fitnesa in preizkusili kakšne nove recepte, morda našli kakšen navdih v zavihku “inspiracija” in (v mislih) potovali z njo na različne konce sveta. Vendar to še ni vse (smeh)-sigurna je, da bo njen blog dobil kmalu kakšen nov zavihek :)

LINK: www.sindianajones.com
JEZIK: angleščina
USTVARJEN: 20.05.2015
STATUS: aktiven blog

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=RBlve2NnmEk

Sindiana Jones blog by Blogerji.com

Sindiana Jones blog by Blogerji.com

Sindiana Jones blog by Blogerji.com

Sindiana Jones blog by Blogerji.com

Sindiana Jones blog by Blogerji.com

Sindiana Jones blog by Blogerji.com

Sindiana Jones blog by Blogerji.com

Sindiana Jones blog by Blogerji.com Sindiana Jones blog by Blogerji.com Sindiana Jones blog by Blogerji.com