Our Way Everyday ustvarjata Tamara in Natalija, ki sta se spoznali na faksu in postali prijateljici še isti dan. Takoj sta ugotovili, da ju zanimajo iste stvari in tako sta se dve leti kasneje odločili, da bosta svoje interese delili tudi z drugimi, na blogu Our way everyday.
Opišeta se lahko z naslednjimi besedami: oboževalki makeupa in kozmetike, navdušenki nad potovanji, dobro hrano, večni sanjački in na trenutke ju znajo prevzeti tudi globoke misli ter resnejše teme.

Ime za blog izhaja iz njunega prepričanja, da je vsak dan treba izkoristiti maksimalno in ga začiniti na svoj način – po tem načelu skušata živeti ter del njunih doživetij prikazati tudi na blogu. Our way everyday predstavlja njiju in njune poglede na svet, kako skušata iz vsakega dne odnesti čim več, prikazati, da je sreča v majhnih stvareh in pozitivo razširiti tudi med bralke. Predstavljene so njune izkušnje, stvari, ki jih imata radi in ki ju navdušujejo ter še mnogo več – našli boste kakšen preprost, morda tudi zdrav recept, izvedeli katere izdelke uporabljata pri lepotičenju, kaj je novega v njuni omari in v zapisih, vlogih ter ostalih videoposnetkih videli, kako potekajo dnevi – na njun način. :)

LINK: http://ourwayeveryday.blogspot.com/

JEZIK: slovenščina, angleščina

USTVARJEN: 11.07.2015

STATUS: aktiven blog

Our Way Everyday by Blogerji.com

Our Way Everyday by Blogerji.com
Our Way Everyday by Blogerji.com
Our Way Everyday by Blogerji.com
Our Way Everyday by Blogerji.com