Maša piše blog, ki se večinoma osredotoča na lepoto in vse stvari, ki nam jo pomagajo poudariti in ohranjati. Če pa jo v vsakdanjem življenju navduši tudi kaj drugega, rada napiše tudi zapis o drugih temah. Rada pomaga s kakšnim nasvetom, pokaže nove stvari na trgu, zna pa tudi pokritizirati, če jo kakšna stvar razočara ali razjezi.

Blogati je začela, ker je šele kakšna tri leta nazaj naključno ugotovila, kako dobro narejen make-up res spremeni obraz, ter še bolj pomembno, kako dobro in samozavestno se je počutila z njim. Tako je začela odkrivati svet kozmetike in od tam ni več poti nazaj.

Piše v 99 % zapisov samo v angleščini, razen če je zapis namenjen skorajda izključno slovenskim bralkam. Takrat dodam tudi slovenski prevod.

V resničnem življenju je deloholik, perfekcionist, vedno zaposlena z novimi in novimi projekti. Delaa v trženjskih raziskavah, kar v praksi pomeni, da o ogromno stvareh ve zelo malo ;), lahko pa poleg mnenja o najboljši tekoči šminki ponudi tudi mnenje o zimskih gumah, zdravstvenih zavarovanjih ali ti napove rezultat na prihajajočih volitvah. Navdušena nad potovanji po vsem svetu – obiskal jih je že več kot 50 in upa, da bo lahko številko še krepko povečala. Od maja 2016 tudi mamica prečudovitemu sinčku. Če kdaj ostane kaj časa, jo najdeš v kakšni kavarni, ker je zasvojena s kavo, ali za biljard mizo, ker jo biljard spremlja že skoraj polovico življenja in je v življenje pripeljal tudi njenega dragega.

LINK: http://lowmaintenancebeautyblog.blogspot.si/
JEZIK: angleščina
USTVARJEN: 13.5.2014
STATUS: aktiven

Low Maintenance Beauty blog by Blogerji.com

Low Maintenance Beauty blog by Blogerji.com - Kat von D paleta

Low Maintenance Beauty blog by Blogerji.com - negovalni izdelki

Low Maintenance Beauty blog by Blogerji.com - senčenje obraza

Low Maintenance Beauty blog by Blogerji.com - čopiči