Spoznajte Tino, lepotno blogerko, ki ima za hišnega ljubljenčka dve podganici (z imenom Bonnie in Boo) in posluša rap. Zanimivo, ha. :D Je poletno dete staro 23 let in prihaja iz “šiiiirše” okolice Maribora (Lovrenc na Pohorju) ter je še vedno mnenja, da se je rodila v napačni državi … mahh … kaj državi .. na napačnem kontinentu. :) Dosti bolj bi ji namreč dišalo kaj bolj toplega, eksotičnega.

Njen hobi in “delo” ob enem je “čečkanje” na skodelice. Ideja se je iz začetne šale in smeha kmalu začela razvijati … Takšne stvari jo zelo veselijo in vsake šalčke se loti z neverjetno ljubeznijo do ustvarjanja.
Čez poletje si je sicer res vzela zeloo dolg odmor, a bi temu lahko rekli nekakšno zatišje pred nevihto, saj ima namen pripraviti nekaj večjega, vse skupaj povezati tudi z blogom in se resno lotiti vsega skupaj. Upa, da ji uspe sanje spremeniti v resničnost. :D

Najprej je  obiskovala srednjo šolo za oblikovanje v Mariboru (smer – grafični oblikovalec), a je žal zaradi matematike ni uspela dokončati. A je zgleda od tam le nekaj odnesla … vsaj kar se tiče oblikovalskih sposobnosti, estetike in fotografije. Kasneje se je prepisala na turistično šolo.

Kar se tiče bloganja, ji je že od nekdaj blizu … s takimi stvarmi se ukvarja že od konca osnovne šole. Pisanje osebnega bloga, jamranje kako je življenje težko … :D Kasneje je odšla tudi bolj v malo čudne vode (pisanje erotičnega bloga-erotične zgodbe – ki je bil zelo bran, njene objave pa so skoraj pristale na blog69.si). Trenutki, ko se iščeš in hočeš poizkusiti vse… oziroma vsaj večino. Navdušena je bila predvsem bolj moška populacija…vemo verjetno zakaj a ne ? Pa tudi nekaj ženskih oboževalk je bilo … presenetljivo … a je to potem nekako opustila. Odraščam? :) Verjetno.

Nad blogi se torej navdušuje že od nekdaj, a če bi ji par let nazaj kdo rekel, da bo pristala v lepotnih vodah, bi se mu verjetno smejala. Ampak, nikoli ne veš kam te pot zanese in tako bo letos decembra že padla prva obletnica bloga. V brezdelju (trenutno je brezposelna), je namreč potrebovala nekaj takega, kar jo bo veselilo, sprostilo, hkrati pa napolnilo z veliko mero motivacije, produktivnosti in kreativnosti, ki je počasi začela ugašati. A se je odločila, da jo je treba negovati, in tako se je na svoje veselje našla v šalčkah, fotografiranju lepotnih izdelkov, ličenju….. A ker noče, da blog izgleda, kot da za njim ni resničnega človeka, se je odločila vključiti tudi malo bolj osebne note in s tem poživiti vse skupaj. Zato ne piše le o lepotnih izdelkih, ritualih, lifestylu ampak se vmes najde tudi kaj “izven-serijskega”, saj verjame, da zna bit zanimiv človek, le včasih potrebuje kanček časa, da se lahko odpre.

Ime bloga French Vanilla je v bistvu prišlo čisto spontano, nenačrtovano in naključno. Že od nekdaj ima namreč takšno ime na Instagramu, pa se ga nikakor ne naveliča. Zdi se ji, da gre v uho in ji pristaja, zato se je odločila, da se bo tudi blog imenoval tako. Je pa drugače ideja za ime izvzeta iz rap komada njej najljubše glasbene skupine Wu Tang z naslovom Ice Cream:

One love to caramel sundaes, with the cherries on top
Yeah and big up to my French Vanillas
Parlez vous, francais, mi amor, merci, oui oui, bon bons
And all that good stuff, that good stuff.

LINK: www.frenchvanilla.eu
JEZIK: slovenščina
USTVARJEN: 14.12.2015
STATUS: aktiven

French Vanilla by Blogerji.com

French Vanilla by Blogerji.com

French Vanilla by Blogerji.com

Oriflame Lip sensation matte mousse

Oriflame Lip sensation matte mousse

Tangle teezer krtača za lase

Pink velour

French Vanilla by Blogerji.com

French Vanilla Instagram