Tamara je kar nekaj mesecev ugotavljala, kako bi poimenovala blog. In zakaj CherryColors? Bistvo je, da ima rada češnje in ker so češnje vse od zelene do rdeče barve (po stopnjah zrelosti, haha), se ji je zazdelo, da s tem imenom zajame cel spekter barv in se zato tudi ne bo naveličala imena (kot, če bi bil “pink nekaj”).

Prva objava je ugledala luč sveta 15.4.2009, govora je bilo o manikuri “sendvič”. :)
Začela je blogati z željo, da bi bralcem čim bolje predstavila izdelke, ki jih trenutno uporablja. Z recenzijami, ki niso le “dobro je”, s takšnimi, ki bi šle malce bolj v detajle, da bi se lažje odločili, kateri izdelki, so primerni zanje in kateri ne. Namreč, sama je imela veliko težav (v tistih časih) z iskanjem dobrih recenzij pred nakupom izdelkov. Ni jih bilo, ali pa so bile zelo zelo redke.
Bloga že več kot 7 let in še kar vztraja. ;) Nekaj let je blogala v izključno angleškem jeziku, zadnje leto se “matra” tudi v slovenskem jeziku.

Večinoma piše o kozmetičnih izdelkih, manikurah, lepotnih novostih, tu pa tam se najde tudi kaj izven tega spektra – recimo o materinstvu, o priboljških, o vsemu kar jo osrečuje.
Sama se opiše kot ljubiteljica vsega svetlečega, navdušenka nad meditacijo v naravi, mama malega nadebudneža in skriti geek. ;)

LINK: http://www.cherrycolors.com/
JEZIK: angleščina, slovenščina
USTVARJEN: 15.04.2009
STATUS: aktiven
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCW4AxlInd4AqNxyw3NgElgQ

the-one-that-got-away-11

new-in-august-2016

catrice-contourious

depend-sweet-thing-2