Spoznajte Petro, novopečeno magistrico inženirko medijskih komunikacij, ki pod pravo ljubezen uvršča ličenje. Jutranje ličenje je zanjo pravi sprostitveni ritual. Všeč ji je efekt, ki ga ustvarijo ličila, ko z nekaj majhnih trikov omogočijo možnost popolnoma spremeniti videz osebe.

Obožuj oranžno in zlato barvo. Če bi bila vonj, bi bila kokos. Če bi lahko imela vse iz leopardjega in baroškega vzorca, bi bila popolnoma zadovoljna. Od vseh ličil ima najraje osvetljevalec. Skoraj vsi njeni makeupi vsebujejo winged liner. Je mnenja, da čopičev za ličenje ni nikoli preveč.

Adjusting Beauty se pretežno vrti okrog ličenja in lepotnih izdelkov. Najraje ustvarja makeupe, ki so večinoma izredno nosljivi, a še vedno barviti. Včasih se loti tudi kakšnega bolj kreativnega makeupa. Veliko objavlja ocene izdelkov za nego kože, za nego telesa in ličil. Vsake toliko časa rad ustvari tudi kakšen zanimiv dizajn na nohtih. Ko ji čas dopušča, se loteva kakšnih naredi si sam projektov v zvezi z ličenjem ali dekorjem.

Za pisanje bloga se je odločila, ker obožuje vse povezano z ličenjem. Že od najstniških let rada “packa” po svojem obrazu. Kot velika lepotna navdušenka, je z veseljem kupovala izdelke in čez čas ugotovila, da lahko ta hobi prenese tudi v svet spleta in to kar z lastnim blogom.

LINK: http://adjustingbeauty.blogspot.si/

JEZIK: angleščina (nekatere objave tudi v slovenščini)

USTVARJEN: 18.03.2013

STATUS: aktiven blog

Adjusting Beauty blog by Blogerji - Fairy of gold makeup

Adjusting Beauty blog by Blogerji - Tropical makeup

Adjusting Beauty blog by Blogerji - Yellow purple makeup

Adjusting Beauty blog by Blogerji - Tropical eyes

Adjusting Beauty blog by Blogerji - Avon true colour perfectly matte lipsticks

Adjusting Beauty blog by Blogerji - Sweater nails

Adjusting Beauty blog by Blogerji - Valentines day nails